Sneakers

Sneakers

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Sneakers til damer, der går til alt

Det er rigtigt, hvad de siger: man kan aldrig have for mange sko - og slet ikke for mange sneakers. Der var engang, hvor sneakers kun var noget, du snørede på fødderne, når du skulle træne eller være praktisk. Heldigvis er det ikke sådan i dag, for nu går skoene til alt. Match dem med en t-shirt eller polo-trøjer og slidte jeans, sporty joggingbukser eller smukke kjoler. Der er ingen regler. Men sikkert er det at, at dine sneakers bærer dig igennem dagen på en komfortabel måde, mens du ser godt ud. 

Hvide sneakers - den ædle klassiker

Kondisko, gummisko eller tennissko er andre navne for sneakers og vidner om, at det oprindelig er en sportssko. De er flade og bløde og derfor gode til at løbe, hoppe og springe i. Heldigvis fandt man hurtigt ud af, at de også er gode at bruge uden for sportshallen, og i dag ejer alle et par eller to. Er der en sneaker, der hæver sig over de andre? Vi synes, at alle sneakers er skønne, men hvis vi skulle vælge, går du aldrig galt i byen med et par klassiske hvide - selvom de skal rengøres for at holde det fine look. 

Når komfort og stil følges ad

Som kvinde ved du, at smukke sko kan være hårde for fødderne efter en hel dags traveri eller aften på dansegulvet. Sådan er det ikke med sneakers. De er det perfekte match mellem komfort og design. Med sin bløde sål, runde snude og åndbare materiale er de behagelige at have på hele dagen og hele natten, uden at du behøver gå på kompromis med dit look. 

Sneakers fra Kappa

Kappa forener på bedste vis sportswear og streetwear. Så om du leder efter sko til løbeturen eller til shoppeturen har Kappa et godt udvalg at vælge i mellem. Vælg hvide til et klassisk look eller vælg en stærk farve for en wow-effekt. Uanset hvad du er til, har Kappa et par til dig.