Jakker

Jakker
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Jakker til kvinder, der fuldender dit look

Du bruger en jakke hver dag. Derfor skal den selvfølgelig være praktisk og holde dig tør og varm, men jakken er mere end det. Den rette jakke fuldender dit look. Fordi du bruger jakken til daglig, er det vigtigt at finde en, der både passer til resten af dit tøj, men som også dresser det op eller ned til lejligheden. Gør for eksempel dit look mere afslappet med en denimjakke eller hold det stilet men praktisk med en let dunjakke. Match din jakke med sneakers, joggingbukser, kjoler eller t-shirts og skab det look, du vil. 

Jakker til alle årstider

Vintertid, sommertid,  jakketid, altid. Fra de kølige blæsende efterårsdage til lune sommeraftener - jakken er en fast følgesvend og derfor et absolut must i enhver garderobe. Der er forskellige jakker til damer, og hos Kappa finder du mindst to stilsikre klassikere. 

Denimjakken har de sidste år fået en renæssance i modebilledet, selvom den aldrig rigtig var væk. Denim eller cowboystof er slidstærkt materiale, så din denimjakke ser federe ud, jo flere år du går med den.  

Det omskiftelige danske vejr kræver en vindtæt og lun jakke. Hos Kappa går praktisk og stilet tøj hånd i hånd i vores dunjakker. Vælg en kort eller lang model, så du til enhver tid vil se cool ud, mens du holder varmen. 

Jakker fra Kappa i høj kvalitet

Hos Kappa finder du altid et stort udvalg af jakker til damer, så du er moderigtig og varm i et lækkert design. Vi har fokus på at give dig kreative kollektioner i god kvalitet, der passer til din livsstil. Om du skal klædes på til den travle arbejdsdag, aktive fritid eller rene afslapning, har Kappa noget for dig.