Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.kappa.dk.

Kappa.dk ejes af:

Primetime Denmark A/S

CVR-nr. 20053178

Blokken 81 3460 Birkerød

Tlf. 38192460

 

ORDRE OG BEKRÆFTELSE:

Når vi har modtaget din ordre via vores Kappa webshop, vil du hurtigst muligt få fremsendt en retlig bindende ordrebekræftelse på e-mail. I sjældne tilfælde kan en vare være udsolgt fra vort lager.

Derfor følger ligeledes en faktura, der naturligvis også er retlig bindende, via e-mail, få timer efter vi har sendt din pakke fra vort lager. Denne faktura udtrykker de varer, der fysisk ligger i din pakke. Det anbefales at du gemmer ordrebekræftelsen og fakturaen til brug ved eventuelle henvendelser til Kappa.dk.

 

BETALING OG LEVERING

Vi modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard og Visa Electron. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

Fra du har modtaget din ordrebekræftelse, vil der gå 2-3 hverdage, inden du modtager dine varer i Danmark. Bestiller du fra udlandet, kan der gå op til 7 dage.

Vi leverer varerne med GLS.

Vi leverer til Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Fortrydelsesret:

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.kappa.dk.

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis du har bestilt flere partier eller dele, løber fortrydelsesfristen fra du, eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får den første vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

 

UDSOLGTE VARER:

Vores system opdateres dagligt og udsolgte varer vil derfor kun sjældent forekomme.

Skulle det være sket, at en vare er udsolgt siden seneste opdatering vil du modtage en mail heromkring.

Da træk af betaling først sker efter afsendelse af varerne fra lager, risikerer du ikke at der bliver trukket betaling for udsolgte varer på dit kreditkort.

 

Udsolgte varer eftersendes ikke, og derfor skal du selv bestille dem igen.

 

OBS!

Alle produkter hos Primetime Denmark A/S er originale produkter!

 

 

FORBEHOLD:

Vi tager forbehold for tastefejl, prisændringer, udsolgte varer og billedfejl.

 

COPYRIGHT:

Alt indhold på dette website inklusive billeder, tekst, grafik, logos og software er ejet af Primetime Denmark A/S eller partnere.

Det er ikke tilladt at gengive ovenstående uden forudgående tilladelse.

 

 

 


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Primetime Denmark A/S
Blokken 81
3460 Birkerød
Danmark

Fax: +45 38192460

E-mail: ks@kappa.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: _________________________________________________

Forbrugerens adresse: _______________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________

 

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)