Polo-shirts

Polo-shirts

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Polo S/S, Maltax 5
  Nu kun 99.-
  Polo S/S, Maltax 5 green
  Normalpris 250,00 DKK Fra 99,00 DKK
 2. Polo S/S, Life
  Nu kun 99.-
  Polo S/S, Life green
  Normalpris 250,00 DKK Fra 99,00 DKK
 3. Polo S/S, Life
  Nu kun 99.-
  Polo S/S, Life green
  Normalpris 250,00 DKK Fra 99,00 DKK

5 varer

pr. side
Faldende orden

Polo-shirt - skjorte møder t-shirt

Polo-shirts er meget mere end en t-shirt med krave og knapper. Polo-trøjen begyndte som sports-uniform for tennis- og golfspillere, hvor kraven blev vendt opad for at beskytte nakken mod solens stråler. I dag er den en inkorporeret del af enhver herregarderobe. Polo-shirts helt store fordel er, at den er alsidig. Med en polo-shirt og et par shorts og sneakers  eller joggingbukser ser du sporty ud, og med et par jeans eller chinos får du et casual, men stilet look til kontoret. Det er bare om at vælge, hvilket look, du vil have på i dag. 

Polo-shirts til mænd fra Kappa 

Kappa har også en polo-shirt til dig. Om du skal bruge den som alternativ til t-shirt eller til træning, er polo-shirten enhver mands faste makker. Vælg mellem et bredt udvalg af farver, men en ting er altid den samme: Kappas gode kvalitet og innovative design, der passer til nutidens livsstil. 

Polo-shirts til kvinder 

Tennislegenderne Williams og Wozniacki har bevist det gang på gang. Polo-shirts ser også godt ud på kvinder - selv efter tre hårde sæt på tennisbanen. Du behøver ikke være professionel sportsstjerne for at iføre dig polo-trøjen, for den går også godt til et afslappet outfit til hverdagen. Se Kappas udvalg af polo-shirts til damer her

Polo-trøjens historie fra sportsbluse til dagligdagstrøje

Hvis du synes, der er noget preppy over polo-trøjer, tager du ikke fejl. Polo-shirts blev opfundet i slutningen af 1800-tallet, da den britiske overklasse begyndte at at dyrke udendørsaktiviteter som polo (heraf navnet) og cricket. Nogle årtier senere så en fransk tennisspiller ved navn Lacoste et behov for blødere og behagelige tøj til tennisbanen, og han designede den første polo-shirt, som vi kender den i dag. I vores dage er polo-shirts stadig et oplagt valg til træningstøj, men også til en dag på arbejdet eller skolen. 

Hello and welcome to Kappa Nordic, do you want to switch to your local site with local prices?