Shorts

Shorts
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Shorts til herre

Shorts er ikke bare shorts. Som mand kan du vælge mellem mange forskellige typer og materialer fra denim til lycra. De fås i et utal af farver og snit, og du kan få dem til under knæet eller lige så korte som det danske landshold i 80’erne. Hvad du er til, er op til dig. Hos Kappa står vi klar med et bredt udvalg i høj kvalitet. 

Shorts til sport og sommer

Shorts handler ikke bare om korte bukser. Nogle mener måske, at de bare er til træning eller et alternativ til lange bukser. Nej, de giver dig maksimal bevægelsesfrihed og er behagelige at have på, og derfor er de perfekte, når temperaturen stiger på solrige sommerdage, eller når du træner igennem i træningscentret eller i sportsklubben. De giver dine ben og krop luft og køler dig ned, så du kan præstere endnu bedre samtidig med, at de understreger dit sports- eller sommerlook. 

Style dine shorts som du vil

På nogle arbejdspladser, må man ikke have shorts på, da det er for uformelt. Denne uskrevne regel er heldigvis på tilbagetog, og du kan i dag sagtens iføre dig et par, når du klæder dig på til en dag i skolen, på studiet eller på kontoret. Style dem med t-shirts, polo-trøjer, sweatshirts eller sneakers for et rendyrket casual og sporty look. Mulighederne er mange, reglerne er få, så style dine outfits, som du vil. 

Kappa forener sportswear og streetwear 

Kappa tager det bedste fra sportswear og streetwear. Behagelige materialer, der lader huden ånde, når du træner hårdt og flotte designs, der klæder dig pænt på til hverdag. Uanset hvad du skal, kan du vælge mellem et bredt udvalg af tøj og sko i god kvalitet.