Tracksuit

Tracksuit

Varer 1-30 af 40

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Track Jacket, Anniston Banda
  Track Jacket, Anniston Banda black
  Normalpris 500,00 DKK Fra 300,00 DKK
 2. Track Jacket, Anniston Banda
  Track Jacket, Anniston Banda black
  Normalpris 500,00 DKK Fra 300,00 DKK
 3. Pants, Auth. JPN Bailot
  Pants, Auth. JPN Bailot black
  Normalpris 900,00 DKK Fra 540,00 DKK
 4. Poly Pant, Logo Alic
  Poly Pant, Logo Alic black
  Normalpris 350,00 DKK Fra 210,00 DKK
 5. Track Top, Logo Artem
  Track Top, Logo Artem black
  Normalpris 600,00 DKK Fra 360,00 DKK
 6. Pant, Astoria 222 Banda
  Pant, Astoria 222 Banda black
  Normalpris 600,00 DKK Fra 360,00 DKK
 7. Trainings Sweat HZ, Arqua
  Trainings Sweat HZ, Arqua blue
  Normalpris 500,00 DKK Fra 149,00 DKK

Varer 1-30 af 40

Side
pr. side
Faldende orden

Tracksuits til herre

Tracksuits er træningstøj med jakke og bukser, som er lavet af bløde, åndbare materialer. Sættet startede som løbesæt, men udviklede sig hurtigt til at blive allemandseje i og uden for løbebåndet. Om du skal træne til sveden pibler frem eller dyrke ren afslapning derhjemme, sørger dit tracksuit for, at du er godt tilpas og ser cool ud imens. Sæt dit tracksuit sammen med sneakers, t-shirts eller polo-shirts for et rendyrket casual look, eller vær vovet og sæt det sammen med rå læderstøvler. 

Træningssæt er topmoderne

Væk er de tider, hvor tracksuits nedladende blev kaldt campinghabit eller kun er for atleter, der iført landets farver til deltager i  OL‘s åbningsceremoni. Velkommen til 2020’erne, hvor tracksuits er toppen af cool og komfort, som også stjerner som Pharrell Williams og Rihanna ofte bliver spottet i. Hvilket suit vælger du? 

Tracksuits til damer

Tracksuit er også til damer, for alle kan da lide tøj, der ikke strammer uden at gå på kompromis med kvalitet eller design. Mix og match dit tracksuit, så du er 100% farvekoordineret, eller vær funky og vælg bukser og overdel i hver sin farve eller design. Og hvem siger, du skal have sneakers på til tracksuits? Dress dit outfit op med et par skarpe stiletter, søde loafers eller fine sandaler. Uanset hvilken retning, du går, finder du et lækkert tracksuit i Kappas webshop. 

Sportswear og streetwear fra Kappa 

Med tracksuits fra Kappa får du et sæt tøj, hvor designet er innovativt og lavet med tanke på dig og din hverdag. Med afsæt i vores italienske rødder sørger vi for, at du har et bredt udvalg at vælge imellem, når du skal finde dit nye tracksuit fra vores kreative kollektioner. 

Hello and welcome to Kappa Nordic, do you want to switch to your local site with local prices?