Om os

KAPPA

- Italiensk design med fokus på kreative kollektioner, nutidens livsstil og god kvalitet.

Kappa drives i norden af virksomheden Primetime Denmark A/S. Primetime Denmark A/S er den officielle licenshaver og enedistributør af Kappa og Robe di Kappa i hele norden (herunder Danmark, Norge, Sverige, Finland, Færøerne, Island, Grønland, samt Estland, Letland og Litauen.

Kappa brandet er en del af BasicNet gruppen, som ejer Robe di Kappa, K-Way, Superga, Sabelt, Briko og Jesus Jeans.

KAPPA har eksisteret siden 1967, men firmaets historie går helt tilbage til 1916, og startede med produktion af strømper.  Kappas ikoniske logo, to mennesker som sidder ryg mod ryg, står for gensidig fairness og anerkendelse af mænd og kvinder.

Igennem årene har Kappa klædt på nogle af verdens største fodboldklubber og sportsstjerner. Sponsoraftaler startede med Juventus i 1970'erne, og mange andre sponsorater inden for fodbold fulgte efter: AC Milan, Roma, Ajax Amsterdam, Paris S.G., Werder Bremen, FCK og mange flere.

Kappa er i dag både et sportswear og streetwear brand, og Kappas eklektiske kollektioner gør det muligt at lege med forskellige styles. De innovative designs henter inspiration fra Kappas Norditalienske rødder, og altid med fokus på god kvalitet og den moderne stil med forskellige former, farver og materialer.

Igennem samarbejde med store designere som Marcelo Burlon,  sørger Kappa for, altid at være på forkant med nutidens mode og trends, og skabe nymoderne looks.